Voor kinderen

Speciaal voor kinderen (en kleurplaat liefhebbers) hebben wij een leuke kleurplaten om te downloaden. Als je je kleurplaat mooi hebt ingekleurd en op onze facebook pagina deelt, maak je kans op een leuke prijs! Lees onder de kleurplaten hoe je mee kan doen!

  1. Klik hieronder op de kleurplaat die je leuk vindt.
  2. Open hem in bijv. acrobat reader en de kleurplaat en druk hem af. Meestal zie je rechtsonder in beeld een printertje verschijnen als je de link opent. Klik dat aan en het afdruk-venster opent. Selecteer je printer en controleer het afdruk voorbeeld.

 

Kleurplaat

Kleurplaat Stads Imkerij nr. 1 (*)

Kleurplaat Stads Imkerij nr. 2 (*)

Kleurplaat Stads Imkerij nr. 3 (*)

Kleurplaat Stads Imkerij nr. 4 (*)

Kleurplaat Stads Imkerij nr. 5 (*)

Kleurplaat Stads Imkerij nr. 6 (*)

 

Wat moet je doen om mee te doen aan de kleurwedstrijd?

Om kans te maken op een prijs kleur je de kleurplaat zo mooi mogelijk in en laat je iemand een foto maken van je kleurplaat met bijv. een smartphone of digitale camera. Vraag je vader, moeder of één van je opa’s en/of oma’s om de foto van je kleurplaat te posten op onze facebook pagina. EN natuurlijk vraag je zoveel mogelijk van je vrienden en familie om JOUW kleurplaat te liken!

Wat kun je winnen?

Dat is nog een verrassing…. Maar het heeft vast iets te maken met onze bijtjes!

*) De kleurplaten mogen Gratis gebruikt worden door ouders, scholen en kinderdagverblijven ter vermaak. Echter het ontwerp mag niet gewijzigd en/of veranderd worden. Het is het niet toegestaan de kleurplaat weg te geven als ondersteuning van een product of dienst. De kleurplaten van de Stads Imkerij mogen niet digitaal worden verspreid of gedownload worden tbv verspreiding via websites, nieuwsgroepen of email. Vind U de Kleurplaten erg leuk, dan mag u wel een link op uw website opnemen naar deze pagina. Graag horen wij dat u onze pagina als link heeft opgenomen!

Rechten en Copyright van de kleurplaat liggen bij Stads Imkerij Hengelo e.o.

De kleurplaat is enkel bestemd om af te drukken voor persoonlijk gebruik. Het is niet toegestaan om zonder toestemming de kleurplaat, òf delen daarvan, te gebruiken voor commerciële doeleinden of reclame uitingen.

Geef een antwoord