Heerlijke gezonde natuurzuivere honing

Hartelijk welkom op de website van de Stads Imkerij Hengelo e.o. Leuk dat je hier bent! Stads Imkerij Hengelo is  gevestigd in Hengelo en heeft als werkgebied Hengelo, Enschede, Borne en omstreken. Ook reizen we met een aantal kasten naar speciale drachten in Duitsland. Dat komt omdat ik een ontzettende honing liefhebber ben en er veel meer honingsoorten zijn dan voorjaars- en zomerhoning.

Workshop: Op de heide kijken naar de bijen. augustus 2016

Als u geïnteresseerd bent, laten wij graag op afspraak onze bijenvolken zien. Kinderen kunnen een VIP-afspraak maken door één van onze kleurplaten mooi in te kleuren! Ook ontvangen wij groepen, scholen en geïnteresseerden. En we verzorgen diverse speciale middagen op de locaties waar onze bijenkasten staan. Meer hierover vindt u op onze FB-pagina. Deelname is meestal gratis, maar een vrije gift wordt zeer erg op prijs gesteld. Naast al deze activiteiten doen wij mee aan publieke debatten. We geven duurzame adviezen etc. Want we willen heel erg graag dat de biodiversiteit op het platteland en in de stad meer beschermd wordt en actief wordt uitgebreid. Ook geven we aan particulieren gratis tuin- snoei advies voor fruitbomen. Kortom we zijn veel meer dan alleen maar bijenhouder!

Vond u, wat u beleefd hebt met de Stads Imkerij waardevol, dan mag u uiteraard een vrije gift doen. Uw gift komt dan 100% ten goede aan onze educatie- & imker activiteiten!

De filosofie van onze imkerij is op een natuurlijke & ambachtelijke wijze, een uitstekende natuurzuivere honing te winnen van onze bijenvolken. Het liefste staan we met onze bijenvolken midden tussen de mensen op een zichtbare plek. Op deze manier willen wij mensen inspireren om bewuster te kijken naar bloemen, planten in hun eigen omgeving. Om zo meer begrip en aandacht te krijgen voor bijen, vlinders en andere nuttige insecten.

Onze manier van bijenhouden is gebaseerd op de meest natuurlijke, moderne en wetenschappelijke manier. Maar naast onze bijen en heerlijke honing proberen we ook via sociale media en via workshops en via gewoon contact, mensen en overheid voor te lichten, duurzame adviezen te geven aan een ieder die er om vraagt. En eigenlijk willen we heel Twente weer mooi maken!

Om onze doelen sneller te kunnen bereiken hebben wij veel meer bijenkasten nodig! En u kunt daarbij helpen. Dmv schenkingen of aankopen. U kunt bijvoorbeeld via ons een wenskaart versturen per post of een leuk T-Shirt Bestellen. En u kunt een bijenvolk adopteren neem hiervoor contact met ons op.

Wij produceren Heerlijke Honing, uiteraard zonder enige toevoeging! Kwaliteit die je direct proeft en die thuis hoort bij een bewust en gezond leven!

Natuurzuivere Imker Honing

 

Gezonde bijen honing Imkerij Sattelkammer

Heerlijke Natuurzuivere Honing van Imkerij Sattelkammer in het gezellige Nederlandse Honing Glas. v.l.n.r. Bloemenhoning, Heidehoning, Lindehoning
De gezellige honing potten van de Stads Imkerij. Van Links naar Rechts: Bloemenhoning, Heidehoning en Lindehoning

Op deze website willen wij u alle ins en outs vertellen over een goede en gezonde kwaliteits-honing. Honing is in onze ogen niet alleen heerlijk op de ontbijttafel en in de keuken, maar verdient ook zeker een prominente plaats in een bewust en gezond leven.

Natuurzuivere Honing van Imkerij Sattelkammer

De Tweets van Stads Imkerij Hengelo e.o.

5 gedachten over “Heerlijke gezonde natuurzuivere honing

Geef een reactie